.
... et sogn i Folkekirken Til forsiden

God sommer

Publiceret: 14-07-2021

Pilgrimsvandring

Publiceret: 02-07-2021
Søndag d. 29. august arrangerer aktivitetsudvalget en pilgrimsvandring ud fra Haurum kirke. Vandringen ledes af Steen Rasmussen, som tidligere har ledet vores pilgrimsvandringer. Vandringen indledes med en kort gudstjeneste med start kl. 9.30.

Sogneudflugt

Publiceret: 28-06-2021
Torsdag d. 26. august

Den populære sogneudflugt går i år til Djursland. Vi skal ind at se og høre om Kalø Jagtslot og Bregnet kirke. Vi finder forhåbentlig også et sted, hvor vi kan få kaffe og lagkage. Bussen kører fra Sognehuset i Houlbjerg kl. 12.30, og vi forventer at være hjemme inden kl. 18.00. Pris for at deltage er 50,- kr. Tilmelding til jonna@granum.dk senest d. 17. august i øvrigt efter ”først til mølle” princippet.

Du som har tændt millioner af stjerner

Publiceret: 23-06-2021

Bålgudstjeneste i Granslev

Publiceret: 20-06-2021
Søndag d. 27. juni kl. 19.00

Også i år inviterer menighedsrådet til bålaften i Granslev på Lars´ eng, Møllegyden 1. Vi starter med en lille gudstjeneste, hvorefter der bydes på musikalsk underholdning, igen i år af det lokale Granslev Byorkester! Bandet består af Finn Rose, Torben Olsen, Villy Madsen og Jens Jensen, som synger og folder sig ud på guitar, saxofon, klarinet, harmonika, mundharpe og bas i egne arrangementer i folkelige genrer. I forlængelse af musikken byder menighedsrådet på kaffe og kage. Alle er velkomne denne midsommeraften til stemningsfuldt samvær i Granslevs skønne natur! PS. Vejret plejer altid at være med os, men hvis det bliver for dårligt, forflytter vi arrangementet til Granslev Kirke.

Nyere indlæg    Ældre indlæg